EasTerTimE

Weblog over mijn Schotse Collie Easter. Zij is geboren op 2e paasdag, 17 april 2006 en kwam afgelopen zondag de 11e juni bij mij wonen.

17.8.10

The Binkhorst-Casa Serial killer.....

Hier, bij in Binkhorst-Casa, hebben wij drie katten. 1 Kater van 13 jr, 1 poes van 12 (dochter van kater) en 1 Poes van 3. De oude poes slaapt de hele dag op de bank (of op schoot zo u wilt) terwijl de oude vader kater het liefst op de picknicktafel in de tuin ligt en bij zongebrek ook op de bank.

Het is een gezellige boel in huis. De konijnen - al dan niet loslopend in de tuin - genieten van rust, worden niet aangevallen en zelfs de hond kijkt niet meer op of om naar het poezengeweld.

Maar aan het houden van poezen zit een zeker risico. Zo af en toe vonden we wel eens een dood muisje in de voortuin die trots door de jongste poezentelg werd gedeponeerd op de eerste tegels van de voortuin. Als triomf zeg maar voor de jacht. Dus daar was nog wel overheen te komen. Veelal na kort onderzoek van pootjes zagen we al snel de moordenaar in onze casa. Maar nu denk ik dat de jongste poes een échte serial killer is geworden. Alertheid is gewenst...

Vandaag werd alles echter anders. Vanmorgen was het koud buiten, bijna herfst te noemen. De winter komt al snel doet ons vermoeden. Dus een wintervoorraad hout aanleggen lijkt haast onafwendbaar. Een ruimere voorraad voedsel in de kasten, extra stoppen. Echter... De kleine poes is nergens te vinden. Haar voorraad triomfen op de tegels geplaatst en waarschijnlijk wéér op jacht.

Dit vraagt om een langdurig en intensief onderzoek. Een TGO op huisniveau (voor kenners van deze afkorting) Er waart vanaf vandaag een serial killer rond Binkhorst-Casa. Bij deze de waarschuwing.

(Denk dat ik de komende dagen een bakje voer minder plaats...)